Добредојдовте

Добродојдовте на нашата веб страница. Се надеваме дека со нејзината содржина ќе ви помогнеме да пронајдете нешто што претставува ваш интерес и потреба.

Благодариме за посетата.

Фото галерија

Мотиви од руралните средини, природните убавини, културно-историски споменици... (Охрид, Македонија и други градови и држави)

Повеќе

Сувенири

Копии со сертификат за идентичност со оригиналните предмети од археолошките ископувања во Македонија и соодветна литература.

Знамиња, маици, разгледници, магнети, приврзоци, графики, акварели...
(печатени, везени, ткаени, лиени, гравирани... ) со етно, национални и религиски мотиви од Македонија и Охрид.

Рачно изработени предмети (од дрво и бакар) пирографија, уметнички слики, фотографии

Повеќе

Туризам

Информации, сместување, превоз, излети ...

Повеќе